• Telefon: +40 726 202 361
  • Email: office@misticconfort.ro
Ferestre din lemn stratificat
Industrial - Pereți cortină
Sisteme de culisare
Tâmplărie PVC

UȘI DE EXTERIOR

Din lemn stratificat

Profile executate in mod stratificat din trei rigle debitate radial, fara noduri, imbinate in dinti; Umiditate profil: 8 % – 10 %

FERESTRE PVC

Protecția ferestrelor

Profilele din PVC sunt folosite pe scara larga, mai ales in ultimii 20 de ani, pentru construirea ferestrelor. Atat coeficientii buni de izolare a profilului, cat si raportul calitate/pret foarte bun, fac ca PVC-ul sa fie alegerea principala in realizarea ferestrelor.

Wintergarden

Vară mai lungă!

Cum putem profita de beneficiile luminii naturale in lunile de iarna? O solutie este “gradina de iarna”!

Uși de interior

Lumini, umbre, mister

Ca orice aspect al unei decoratiuni interioare, forma unei usi de interior este parte integranta din designul unei incaperi.

Andrei Paraschiv

Mondial S.R.L.

Recomand tuturor modul profesionist în care își desfășoară activitatea echipa Mistic Confort . Relația cu ei este este una dintre cele mai valoroase resurse de afaceri pe care am dobândit-o.

Sandra Petchescu

-

Ușile din lemn stratificat pe care le-am achiziționat de la voi sunt cea mai deșteaptă afacere pe care am cumpărat-o EVER. Nu pot să vă spun cât de fericită sunt cu ușile astea. Sunt superbe și se închid perfect!

Pavel Chetrinescu

Remil Pro S.R.L.

Am achiziționat obloane de la firma dumneavoastră. Serviciile dvs. sunt cu adevărat profesioniste, iar consultanța a adus valoare suplimentară produsului ​​Sunt mulțumit 100%!

Alexandru Gherga

Perusound S.R.L.

Continuați munca excelentă pe care o depuneți. Vă voi recomanda cunoștințelor mele. Grădina de iarnă pe care ne-ați construit-o ne-a prelungit zilele de vară. Mulțimim!