• Telefon: +40 726 202 361
  • Email: office@misticconfort.ro

Misiune și valori

Suntem o companie solidă, matură și flexibilă care se adresează proiectelor de pe piața solicitantă a serviciilor și produselor de tâmplărie.

Misiunea noastră - cea de a oferi servicii de calitate incontestabilă clienților noștri, este pe cât de clară, pe atât de provocatoare. Conceptul de calitate poate fi măsurat cu ajutorul unor parametri universal acceptați, precum funcționalitatea și durabilitatea. Chiar și atunci când aceștia sunt atinși, suntem conștienți că încă mai pot interveni factori de ordin subiectiv. De exemplu, felul în care sunt percepute procesul sau rezultatele finale de către clienți. Așadar, un indicator final că ne-am îndeplinit misiunea este satisfacția fiecărui client în parte. Numărul mare de clienți care revin la serviciile noastre ne întărește constant această convingere.  

Credem că la baza dezvoltării unei afaceri de succes se află valori indispensabile, precum:  seriozitatea lucrului bine făcut, flexibilitatea în abordare, deschiderea spre dialog, atenția la detalii pentru o identificare a nevoilor specifice ale clienţilor, precum și proactivitatea. Toate acestea sunt puse în practică zi de zi pentru a atinge acel raport optim calitate/preț care ne caracterizează.

Viziunea noastră constă în atingerea unor standarde înalte de performanță a personalului prin pregătire continuă, precum și folosirea utimelor tehnologii în domeniu, pentru a putea aborda cu succes cerințele tot mai diverse, devenind astfel furnizorul de încredere preferat pentru clienții noștri.